
Ποτέ μια καθημερινή απόλαυση δεν απαιτούσε τόση δεξιοτεχνία και ακρίβεια όπου συνδυάζοντας την τέχνη, την επιστήμη και την τελετουργία, διαμορφώνει μία από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες. O εσπρέσο, ο δημοφιλέστερος τρόπος παρασκευής καφέ, συνιστά μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια.
Για να απολαμβάνετε πάντα αυθεντικό εσπρέσο αξίζει να επιλέγετε έναν από τους καλύτερους. Να επιλέγετε espresso DIVINO! Από εκλεκτές ποικιλίες καφέ, από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου, η ομάδα της «ΠΑΦΙΛΗΣ», παρασκευάζει με μαεστρία «μαγικά» χαρμάνια για ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του espresso που θα σας μείνει αξέχαστο.

Blends
Χαρμάνια espresso DIVINO ανώτερης ποιότητας. Αυτή είναι η αποστολή της ΠΑΦΙΛΗΣ, το πάθος και η εμμονή της για τον τέλειο καφέ. Εννέα δεκαετίες εμπειρίας, άριστη τεχνογνωσία στην παρασκευή ποιοτικού καφέ, απαράμιλλη δεξιοτεχνία στο ψήσιμο και χρήση τεχνολογίας αιχμής στη συσκευασία, μεταβιβάζονται με επιτυχία στο τέλειο γευστικό αποτέλεσμα των premium χαρμανιών espresso DIVINO. Γεύση βελούδινη, φίνο άρωμα που ισορροπεί ανάμεσα στα άνθη και τις φρουτώδεις νότες, πλούσιο απολαυστικό μείγμα, γεμάτο και πλήρες. Αυτή είναι η αίσθηση του καφέ από τα χαρμάνια espresso DIVINO, που παρασκευάζονται από μίγματα υψηλής ποιότητας κόκκων Arabica από τις καλύτερες φάρμες του πλανήτη. Εspresso DIVINO για μία απολαυστική εμπειρία όσων εκτιμούν τον καφέ όπως πρέπει να είναι. Απλά… τέλειος!

SELECTO PRIMO
Η γεύση: Εξαιρετικά πλούσιο σε σώμα και άρωμα. Καλλιεργείται σε μεγάλα υψόμετρα, είναι γεμάτο, έχει μέτρια προς υψηλή οξύτητα με νότες ξηρών καρπών και σοκολάτας.

SELECTO PLUS
Η γεύση: Το γευστικό προφίλ αυτού του καφέ έχει τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά: τη γλυκύτητα της άπλυτης Arabica και το σώμα και το άρωμα του πλυμένου καφέ με κάποιες λουλουδάτες νότες και ένα πολύ ισορροπημένο σώμα.
SELECTO BRAZILIAN BLEND
Η γεύση: Μαλακό σώμα με ήπια γεύση και επίγευση ξηρών καρπών . Η γλυκύτητα και η απαλότητα, σε συμφωνία με την μεσαία-χαμηλή οξύτητα είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά αυτού του καφέ.
SELECTO BAR
Η γεύση: Δυνατό σώμα με αρωματικό προφίλ. Η γλυκύτητα και η λεπτότητά του, είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά αυτού του καφέ.


SELECTO BRAZILIAN
Η γεύση: Μαλακό σώμα με ήπια γεύση και επίγευση ξηρών καρπών . Η γλυκύτητα και η απαλότητα, σε συμφωνία με την μεσαία-χαμηλή οξύτητα είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά αυτού του καφέ.

SELECTO BAR
Η γεύση: Δυνατό σώμα με αρωματικό προφίλ. Η γλυκύτητα και η λεπτότητά του, είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά αυτού του καφέ.

SELECTO DECAFEINATO
Οι μονοποικιλιακοί
Ελάτε στο μαγικό κόσμο των speciality coffees DIVINO Μικρές φάρμες, εκλεκτές ποικιλίες, τελειότητα στην επεξεργασία, χαρισματικές περιοχές που υπόσχονται καφεική απόλαυση υψηλού επιπέδου, με φρεσκοκαβουρδισμένους κόκκους καφέ, που διατηρούν την φρεσκάδα τους, και την πιστοποιούν με την αναγραφή της ημερομηνίας του roasting στη συσκευασία.
Απολαύστε τους!
ETHIOPIA
Ο κόκκος: Μίγμα µικρών και µεσαίων κόκκων, στρογγυλεµένου σχήµατος και καλής ποιότητας. Καλλιεργείται σε µεγάλα υψόµετρα και είναι αρίστης ποιότητας. Ένας από τους πιο gourmet καφέδες σε όλο τον κόσµο. Παρόμοιος με το Sidamo και την Yergacheffe δεδοµένου ότι γεωγραφικά βρίσκονται σε διπλανές τοποθεσίες.
Η γεύση: πλήρες σώµα και υψηλή γευστική ένταση, καλά ισορροπημένο, µε χροιά ανθών και µε τάση προς ελαφρώς οινώδη γεύση. Ένας καταπληκτικός καφές ιδιαίτερα κατάλληλος για να δώσει άρωμα σε υψηλής ποιότητας μίγματα Espresso.
Panama
Ο κόκκος: Προικισμένος με όλα τα πλεονεκτήματα των καφέδων Κεντρικής Αμερικής και καλλιεργημένος στα 1200 μέτρα περίπου, με τον υπέροχο υπερμεγέθη κόκκο του. Πρόκειται για ένα πραγματικά gourmet καφέ, άψογο στην εµφάνιση καθώς επιλέγεται σπυρί-σπυρί µε το χέρι.
Η γεύση: Αυτός ο καφές διακρίνεται από πλήρες σώμα, µε τη χαρακτηριστική αρωµατική και γευστική ένταση του πλυµμένου καφέ της Κεντρικής Αµερικής, μέτρια οξύτητα και αρώματα καρπών και σοκολάτας.
Kenya
Ο κόκκος: Αυτός ο κόκκος είναι πολύ ιδιαίτερος και σπάνιος, προερχόμενος από την Κένυα. Προέρχεται από μία φάρμα που βρίσκεται ψηλά στις ορεινές περιοχές της Κένυας και η οποία παράγει µόνο αυτή την κορυφαία ποιότητα καφέ. Βρίσκεται µεταξύ δύο ποταµών στα 5.800 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ηφαιστειακά εδάφη, γεµάτα θρεπτικά συστατικά. Είναι αυστηρά µεγέθους 18/19.
Η γεύση: έντονη και κρασάτη γεύση, όπως αναµενόταν άλλωστε από ένα υψηλής ποιότητας καφέ της Κένυας, που δίνει στον καταναλωτή µια γλυκιά γεύση και ελαφρώς στυφός, µε επίγευση από εσπεριδοειδή.. Συνήθως επιλέγεται Medium –City Roasting, επιτρέποντας το γλυκόξινο των φρούτων να βγει γευστικά στην επιφάνεια.
Honduras
Ο κόκκος: Tης ποικιλίας Catuai, με την ιδιαίτερη μέθοδο παραγωγής υπό σκιάν που το χαρακτηρίζει, καλλιεργείται περίπου στα 1450 μέτρα, στα προικισμένα υψίπεδα της Ονδούρας.
Η γεύση: Αναδύει αρώματα γιασεμιού, ανθισμένου πορτοκαλιού και άλλων. Με κρεμώδες και ισορροπημένο σώμα, αφήνει μια επίγευση ανάλογη των εξαιρετικών αρωμάτων του.
Costa Rica
Ο κόκκος: Μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις της Κόστα Ρίκα, FJ Orlich προσφέρει την αφρόκρεµα της καλλιέργειας µε το εµπορικό σήµα FJO. Αυτοί οι αυστηρά σκληροί κόκκοι (SHB) πήραν το όνοµά τους από τον ιδρυτή της εταιρείας Francisco J. Orlich, ο οποίος ίδρυσε την εταιρία το 1929. Κυρίως τύπου Typica και Caturra και µεγέθους 18 τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετικό οµοιογενές ψήσιµο.
Η γεύση: πλήρες σώµα και αρωµατικός . Γλυκός, ντελικάτος µε µέτρια προς υψηλή γευστική ένταση, που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική λεπτότητα και τις οινώδες νότες του, ανάλογα µε το ψήσιµο.

ETHIOPIA
Ο κόκκος: Μίγμα µικρών και µεσαίων κόκκων, στρογγυλεµένου σχήµατος και καλής ποιότητας. Καλλιεργείται σε µεγάλα υψόµετρα και είναι αρίστης ποιότητας. Ένας από τους πιο gourmet καφέδες σε όλο τον κόσµο. Παρόμοιος με το Sidamo και την Yergacheffe δεδοµένου ότι γεωγραφικά βρίσκονται σε διπλανές τοποθεσίες.
Η γεύση: πλήρες σώµα και υψηλή γευστική ένταση, καλά ισορροπημένο, µε χροιά ανθών και µε τάση προς ελαφρώς οινώδη γεύση. Ένας καταπληκτικός καφές ιδιαίτερα κατάλληλος για να δώσει άρωμα σε υψηλής ποιότητας μίγματα Espresso.

Panama
Ο κόκκος: Προικισμένος με όλα τα πλεονεκτήματα των καφέδων Κεντρικής Αμερικής και καλλιεργημένος στα 1200 μέτρα περίπου, με τον υπέροχο υπερμεγέθη κόκκο του. Πρόκειται για ένα πραγματικά gourmet καφέ, άψογο στην εµφάνιση καθώς επιλέγεται σπυρί-σπυρί µε το χέρι.
Η γεύση: Αυτός ο καφές διακρίνεται από πλήρες σώμα, µε τη χαρακτηριστική αρωµατική και γευστική ένταση του πλυµμένου καφέ της Κεντρικής Αµερικής, μέτρια οξύτητα και αρώματα καρπών και σοκολάτας.

Kenya
Ο κόκκος: Αυτός ο κόκκος είναι πολύ ιδιαίτερος και σπάνιος, προερχόμενος από την Κένυα. Προέρχεται από μία φάρμα που βρίσκεται ψηλά στις ορεινές περιοχές της Κένυας και η οποία παράγει µόνο αυτή την κορυφαία ποιότητα καφέ. Βρίσκεται µεταξύ δύο ποταµών στα 5.800 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ηφαιστειακά εδάφη, γεµάτα θρεπτικά συστατικά. Είναι αυστηρά µεγέθους 18/19.
Η γεύση: έντονη και κρασάτη γεύση, όπως αναµενόταν άλλωστε από ένα υψηλής ποιότητας καφέ της Κένυας, που δίνει στον καταναλωτή µια γλυκιά γεύση και ελαφρώς στυφός, µε επίγευση από εσπεριδοειδή.. Συνήθως επιλέγεται Medium –City Roasting, επιτρέποντας το γλυκόξινο των φρούτων να βγει γευστικά στην επιφάνεια.

Honduras
Ο κόκκος: Tης ποικιλίας Catuai, με την ιδιαίτερη μέθοδο παραγωγής υπό σκιάν που το χαρακτηρίζει, καλλιεργείται περίπου στα 1450 μέτρα, στα προικισμένα υψίπεδα της Ονδούρας.
Η γεύση: Αναδύει αρώματα γιασεμιού, ανθισμένου πορτοκαλιού και άλλων. Με κρεμώδες και ισορροπημένο σώμα, αφήνει μια επίγευση ανάλογη των εξαιρετικών αρωμάτων του.

Costa Rica
Ο κόκκος: Μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις της Κόστα Ρίκα, FJ Orlich προσφέρει την αφρόκρεµα της καλλιέργειας µε το εµπορικό σήµα FJO. Αυτοί οι αυστηρά σκληροί κόκκοι (SHB) πήραν το όνοµά τους από τον ιδρυτή της εταιρείας Francisco J. Orlich, ο οποίος ίδρυσε την εταιρία το 1929. Κυρίως τύπου Typica και Caturra και µεγέθους 18 τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετικό οµοιογενές ψήσιµο.
Η γεύση: πλήρες σώµα και αρωµατικός . Γλυκός, ντελικάτος µε µέτρια προς υψηλή γευστική ένταση, που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική λεπτότητα και τις οινώδες νότες του, ανάλογα µε το ψήσιµο.