Premium Σοκολατα 42%

Απαλή κρεμώδης αίσθηση, βελούδινη γεύση, πλούσιο άρωμα. Αυτή είναι η σοκολάτα DIVINO με περιεκτικότητα 42% σε πρώτης ποιότητας κακάο που οι «ειδικοί» και γευσιγνώστες προτιμούν. Σαγήνη, έρωτας, γλυκιά αμαρτία… Όποιο αίσθημα κι αν σας προκαλέσει όταν την πιείτε, η αλήθεια είναι μία. Η σοκολάτα DIVINO είναι ο πιο γλυκός πειρασμός. Απολαύστε την!

Top Σοκολατα Barista

Υπέροχο χαρμάνι διαφορετικών κόκκων κακάο που βασίζεται στη μυστική συνταγή της ΠΑΦΙΛΗΣ. Βελούδινη αίσθηση πλούσιας γεύσης λαχταριστής σοκολάτας που θα σας μείνει αξέχαστη. Δοκιμάστε την!

Σοκολατες Unique

 

Frozen: Η δροσιστική πρόταση της DIVINO. Η απόλαυση συνεχίζεται και τις καυτές μέρες του καλοκαιριού! Ειδικά παρασκευασμένη και με ιδιαίτερες ιδιότητες, αποτελεί must επιλογή για την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Λευκή: Για τους λάτρεις του διαφορετικού, η DIVINO white, αποτελεί το επιστέγασμα της μαεστρίας της εταιρείας στην δημιουργία μοναδικών προϊόντων. Κάνει την διαφορά!

Tips and Hints

Ζεστή Σοκολάτα (Barista-Premium):

Σε φλιτζάνι 330ml μετράμε τη μισή ποσότητά του σε φρέσκο γάλα (3,5% λιπαρά – 170ml) το βάζουμε σε γαλατιέρα και έπειτα προσθέτουμε ένα ‘’scoop’’ από το προϊόν (20-22 gr), μετά βράζουμε καλά στο ακροφύσιο ατμού της μηχανής μέχρι να διαλυθεί – ομογενοποιηθεί όλο το μίγμα και να φουσκώσει για να το σερβίρουμε.

Κρύα Σοκολάτα (Frozen):

Φλιτζάνι 330ml 170ml φρέσκο γάλα 3,25% λιπαρά 20-22 gr προϊόντος – 1 scoop Ανάλογα το μέγεθος του ποτηριού που θα χρησιμοποιήσουμε για να σερβίρουμε το ρόφημα θα μετρήσουμε και το γάλα ( ½του ποτηριού) με 1,5% λιπαρά το οποίο και προσθέτουμε σε σέικερ και έπειτα θα προσθέσουμε και 1 – ½ scoop προϊόν (30 – 32 gr) για να το χτυπήσουμε σε mixer (φραπιέρα) έως ότου να φουσκώσει και να ομογενοποιηθεί για να το σερβίρουμε.

Ζεστό Ρόφημα κακάο:

Μετράμε σχεδόν ένα φλιτζάνι νερό από το φλιτζάνι στο οποίο θα σερβίρουμε το ρόφημα και το βάζουμε στο μπρίκι προσθέτοντας και μια κουταλιά της σούπας κακάο για να το βράσουμε αναδεύοντας συνεχώς μέχρι να διαλυθεί το κακάο, αν θέλουμε προσθέτουμε και ζάχαρη, στη συνέχεια σερβίρουμε.