

Συνέντευξη του Γιώργου Παφίλη στο TheCoffeeMagazine
Ο δημιουργός του espresso Divino περιγράφει στην Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου τους λόγους για τους οποίους εξακολουθεί να αισιοδοξεί για το μέλλον της καφεστίασης, ερμηνεύει την ταχύτατη επιστροφή των καταναλωτών στις καθημερινές τους συνήθειες, όπως ο...

Espresso
Ο όρος καφέ-espress χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του 1880, πολύ πριν την ύπαρξη των μηχανών espresso.

Τεχνικές Barista
Πολλοί μύλοι έχουν αποθήκη για τον αλεσμένο καφέ και διατάξεις για τη δοσολογία. Ο έτοιμος αλεσμένος εσπρέσο ακυρώνει το σκοπό του, που εξ ορισμού, είναι η φρεσκάδα και η αμεσότητα.

Οφέλη καφέ
Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα του κόσμου.
Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε να καταναλώνουμε καφέ ώστε να είμαστε σε εγρήγορση

Φροντίδα μηχανής
Μερικοί baristas στις καφετέριες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τους μύλους, πόσο μάλλον να συντηρήσουν τις μηχανές τους. Μαθαίνουν τόσα λίγα για τον espresso που θα αντικατασταθούν από αυτόματες μηχανές ενός κουμπιού.