Café Au Lait

Ο καφές «au lait» είναι ο παραδοσιακός γαλλικός τρόπος παρασκευής «καφέ με γάλα»

Café Bombon

Ο Café Bombon έγινε δημοφιλής στη Βαλένθια της Ισπανίας, και εξαπλώθηκε σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα.

Café Mochaccino

Ο καφές Mocha είναι μια παραλλαγή ενός latte Caffè. Σαν latte, είναι τυπικά ένα τρίτο εσπρέσο και τα δύο τρίτα του γάλακτος στον ατμό, αλλά στο ένα τμήμα προστίθεται σιρόπι σοκολάτας.

Café Cubano

Café Cubano είναι ένας τύπος εσπρέσο, που προέρχεται από την Κούβα

Caffè Americano

Ο Caffè Americano ή απλά Americano είναι ένα στυλ καφέ που παρασκευάζεται με την προσθήκη ζεστού νερού στον espresso

Affogato

Ένα επιδόρπιο με βάση τον καφέ. Σε ένα γυάλινο ποτήρι, προσθέστε μία μπάλα παγωτό βανίλια και ένα μονό ή διπλό espresso.